Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
VÝJIMEČNÝ VZDĚLÁVACÍ KLUB PRO ŽENY, KTERÉ CHTĚJÍ BÝT FINANČNĚ SVOBODNÉ A NEZÁVISLÉ.

Ochrana osobních údajů

Jsme rádi za vaši návštěvu na našich webových stránkách. Bereme ochranu vašich osobních údajů vážně a chtěli bychom, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí, proto jednáme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Potvrzujeme, že nesbíráme ani neshromažďujeme žádné osobní údaje, pokud nám je návštěvníci (registrovaní i placení klienti) sami dobrovolně neposkytli.

Zavazujeme se chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považujeme za přísně důvěrné a ve shodě s výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (registrovaný i placený klient), který poskytl osobní údaje, právo podat písemnou žádost o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm zpracováváme. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme.

Možnost odhlášení

Chceme vaše údaje použít k tomu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit.

Odkazy ven

Webová prezentace může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.